TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hírek a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskolából

2019. 12. 03. 10:23 | HÍREK

A Farkas Gyula Baptista Általános Iskola tanulói 2019. 11. 25-én a Mezőszentgyörgy körzeti futsal bajnokságon 2. helyezést értek el.

Hagyományosan november 13-án került meg szervezésre a népmesemondó verseny. Az első helyezett tanulók képviselték az iskolát november 18-án a térségi mesemondó versenyen, Soponyán. Helyezett tanulók: 3. évfolyam 1. hely Bogács Vivien, 2. évfolyam 2. hely Kacsó Hanna Alexa, 4. évfolyam Különdíj Juhász Dorina. Az iskolát képviselte még az első évfolyamos Nyári Viktor Ruben, aki emléklappal tért haza.

 „VI. Iparkodjunk, gyerekek!” 2019: ezzel a címmel hirdette meg a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmaismereti vetélkedőjét. Az idei tanévben is 7. osztályosok számára szervezték meg ezt a versenyt. Az előzetes internetes feladatlap megoldása után 10 négyfős csapat jutott a megyei fordulóba.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hatodik alkalommal hirdette meg a nagy sikerű, többfordulós "Iparkodjunk gyerekek!" szakmaismereti vetélkedőt, azzal a céllal, hogy a pályaválasztás előtt álló diákokat mozgósítsa az egyes szakmák és a környékükön élő mesteremberek munkájának megismerésére.

A vetélkedő középdöntőjét október 17-én rendezték. A versenyen 10 csapat küzdött meg egymással. A döntőben interaktív feladatokon keresztül ismerkedtek meg a szakmákkal, a gazdálkodó szervezetek közreműködésével.

A Farkas Gyula Baptista Általános Iskolát Bognár Dea, Sallai Laura, Balázs Patrik és Szarka Zsombor képviselte az október 17-i versenyen, Székesfehérváron. Érdekes feladatokkal, izgalmas interaktív játékokkal várták a szervezők a csapatokat, akik számot adhattak a különböző szakmákról megszerzett tudásukról.

Bár a döntőbe csapatunknak nem sikerült bejutnia, így 5. helyen zártak, mégis örömmel tértek haza. Az értékes tárgyjutalom mellett a jó hangulatú programon jól érezhették magukat és még nagyobb tudással felvértezve készülhetnek a pályaválasztásra. 

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE