TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Időutazás az István Király Baptista Általános Iskolában

2024. 05. 14. 12:07 | HÍREK

Három hetet meghaladó projekt

Az István Király Baptista Általános Iskola tanulói, április 15. és május 6. között színes, eseményekben gazdag napokat tudhatnak maguk mögött.

A három hetet meghaladó projekt „Időutazás” címmel valósult meg. A program keretén belül a tanulók élményszerűen, játékos formában ismerkedhettek meg egyetemes és magyar történelmünk legfontosabb eseményeivel, korszakaival. Ebben az időszakban a szaktanárok tanóráikat történelemmel kapcsolatos, érdekes információkkal színesítették.

A projekt részeként a diákok három, szórakoztató délutáni programon vettek részt. Az első délután alkalmával egy sportdélutánon, a „Lovagi hétpróba” ügyességi és elméleti feladataiban mérhették össze képességeiket a tanulók. A második hét délutáni programján az évfolyamok az általuk feldolgozott történelmi korszakhoz kapcsolódó programokon vehettek részt. Ennek keretében voltak, akik várat-, múzeumot látogattak, korabeli ételeket készítettek el, a történelmi korszakra jellemző táncokkal, dalokkal ismerkedtek, pajzsokat, korabeli öltözékeket készítettek. A harmadik délutánon a projekt zárásaként minden évfolyam bemutatta a programban végzett tevékenységét, idővonalon rögzítették az általuk készített informatív, plakátokat, sor került a sportprogram eredményeinek kihirdetésére és a győztes csapatok díjazására, továbbá „divatbemutatót” prezentáltak a gyerek, az általuk feldolgozott történelmi korszakok öltözékeiből.

Vidám, felhőtlen hangulatú szórakozás részesei lehettünk. A tanulók elégedett, sokrétű véleménye, a kreatív kivitelezések bizonyították a projekt sikerességét. A gyermekek csillogó tekintete, megelégedett mosolya, boldogsággal töltötte el a pedagógusokat!

Deák Szvetlána Ágnes

igazgató

István Király Baptista Általános Iskola

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Fizika / vizuális kultúra érettségi

22.
MÁJ.

A rendkívüli felvételi eljárást meghirdető iskola igazgatója dönt a felvételi kérelmekről.

22.
MÁJ.

Tavaszi kirándulás

22.
MÁJ.

Döntés a rendkívüli felvételi eljárásban

22.
MÁJ.

A 2024. május 22-ig megtartott rendkívüli felvételi eljárást meghirdető iskola igazgatója dönt a felvételi kérelmekről.

22.
MÁJ.

Épületgépész technikus - írásbeli vizsga 10:00 óra (OKJ)

22.
MÁJ.

Töri vetélkedő eredményhirdetés

22.
MÁJ.

Mozgókép és média érettségi

23.
MÁJ.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE