TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Ismét bizonyítottak a zöldligetes sakkosok, irány az országos döntő!

2023. 04. 05. 13:01 | HÍREK

 

2023. április 1-én került megrendezésre Pusztavámon a Vármegyei Csapatos Sakk Diákolimpia. Az óriási érdeklődés övezte versenyen több mint 200 gyermek ült táblához.

 

A magas létszám ellenére a rendezéssel és a szervezéssel maximálisan elégedettek lehetünk. Polgárőrök segítették az érkezőket a parkolásban, a gyerekeket nassolnivalókkal, szendvicsekkel, üdítőkkel vendégelték meg. A verseny lebonyolítása is zökkenőmentes volt. Gratulálunk a Szervezőknek! Iskolánk tanulói most is magas szinten űzték a szellemi sportok királyát és éremtengerben úszkálva tértek haza. Idén először indítottunk alsós lánycsapatot, eredményük így még inkább bizalomra ad okot. Nagyot küzdöttek a csajok. Külön szeretném kiemelni, hogy az alsós fiúcsapat egyenlő pontszámmal végzett az első helyezettel. Csupán egymás elleni eredmény miatt lett a nekünk kevésbé kedvező eredmény.

Csapatunk erősségét jól jellemzi, hogy játékosaink annyira fiatalon nyújtották ezt a remek teljesítményt, hogy még 1-2 év múlva is ugyanebben a korosztályban fognak tudni újra megmérettetni. A felsős fiúcsapatnál szinte elvárás volt a dobogó lefelsőbb foka. A fiúk nem is tették lentebb a mércét. Szinte 100%-os teljesítménnyel hozták is a papírformát és lehengerlő győzelemmel, aranyéremmel a „zsebükben” távoztak.

I.-II korcsoport lánycsapat (II. helyezett) 1. Lukács Hanna 2. Kajtor Veronika 3. Szigethy Flóra 4. Botos Beáta. I.-II. korcsoport fiúcsapat (II. helyezett) 1. Tári Árpád 2. Kecskeméti Ákos 3. Szabó Kristóf 4. Barki Bálint 5. Farkas Bernát. III.-IV. korcsoport fiúcsapat (I. helyezett) 1. Bodrogi Bendegúz 2. Kerekes László 3. Dubis Szabolcs 4. Kecskeméti Attila 5. Szigethy Zsombor.

Gratulálunk mindenkinek! A felsős fiúcsapatunknak májusra szeretnénk kérni egy kis szurkolást, hiszen bekerültek az országos döntőbe, melyet Szombathelyen rendeznek majd. Hajrá Zöldliget!

 

Hidegh Gábor sakkoktató


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozóvizsgák 9-11.évfolyamokon

01.
JÚN.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

01.
JÚN.

Szülői értekezlet 3.

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Nagycsoportosok búcsúztatása

01.
JÚN.

Osztálykirándulások

01.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE