TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

2024. 06. 17. 11:42 | HÍREK

Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

A rescue robotok katasztrófa szimulációs helyzetekben, autonóm módon, emberi beavatkozás nélkül mentenek áldozatokat. Rescue Maze Entry, U16-os versenyszámban a Bagi Péter és Takács Gergő alkotta, Lightning_E csapatunk végig az élmezőnyben haladva ért el második helyezést.

A haladó szintű, Rescue Line U19-es ligában a Szilágyi Jázmin, Cs. Kiss Zsófia Panna, Szél Nikolett összeállítású, Lightning csapatunk versenyzett. Az általuk 2023-ban elért Eb, majd később a legeredményesebb európai csapatként szerzett vb ezüstérmes helyezéseik után, az idei Eb-n is igazolták a világszínvonalú szakmai felkészültségüket. A megmérettetés elejétől a dobogós helyeken versenyezve végeztek az Európa-bajnokság második helyén. Kiváló felkészülési lehetőség volt számukra a júliusban megrendezésre kerülő RCJ2024 világversenyre, melynek helyszíne Hollandia lesz.

Az elmúlt három évben megrendezett Európa- bajnokságokon minden baptista rescue robotika csapat dobogós helyen zárta a versenyeket. Robotikásaink az elmúlt 12 évben összesen 22 világbajnoki és Európa-bajnoki dobogós helyezésekkel képviselték Magyarországot a világ élmezőnyében.

 

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus

03.
AUG.

Javító-, pótló-, és osztályozó vizsgák

21.
AUG.

Iskolavezetőségi értekezlet

21.
AUG.

Tanárok első munkanapja

21.
AUG.

Különbözeti, osztályozó, beszámoltató, javítóvizsgák

21.
AUG.

Nevelés nélküli munkanap, Nevelési év záró- nyitó értekezlet

21.
AUG.

Alakuló értekezlet, munkaközösségek, munkacsoportok értekezlete - Osztályozó- és javítóvizsga konzultáció

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE