TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kétszer ad, aki gyorsan ad

2015. 03. 30. 12:19 | HÍREK

Jótékonysági hangverseny Seregélyesen

 

Szabó Milánnál, iskolánk 6. osztályos tanulójánál súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok. Megdöbbentünk. Megtörtént, amire sosem gondoltunk - beteg lett ő is.  Milán évek óta kijárt az erdei iskola daganatos táborába a két kezelés között kikapcsolódó gyerekeknek muzsikálni. Az ő mosolya, jókedve mindenkit felüdített.

 

A hír hallatán gondolkodni kezdtünk, miben, hogyan segíthetnénk. Ujfalusi Péter, Milán trombitatanára azonnal jött az ötlettel, hogy szervezhetnénk egy jótékonysági hangversenyt, s az Ő siófoki zenekara szívesen fellépne. Az adományok pedig megkönnyítenék a család életét. Ezt követően Milán gyógykezelése közös üggyé vált. A Seregélyesi Általános Iskola Alapítványa számlát nyitott Milán részére. A koncert szervezése is beindult.

 

Szép számmal fogytak a támogatói jegyek, gyűlt a számlán a pénz.

 

Végre eljött a koncert napja. Az időjárás ellenünk dolgozott. Péntek délutánra viharos erejű szél kerekedett Seregélyesen. Már az is dicséretes volt, hogy az emberek kibújtak meleg otthonaikból, és eljöttek a koncertre. Megtelt a Művelődési Ház.

 

Ezen a péntek estén  Ujfalusi Péter vezényletével a Siófoki Fúvós Egyesület és Demény István vezetésével az Enyingi Református Zeneiskola növendékei léptek fel. A két zenekar közel két órán keresztül repített bennünket egy másik dimenzióba. Oda, ahol nincsenek beteg gyerekek, s mindenki boldogan mosolyog és egészségesen él. Egy olyan világba, amit Neked is kívánunk Milán! E jókívánságokat tolmácsolták hangszereiken keresztül a fellépő seregélyesi diákok is.

 

A koncertből és a támogatói jegyekből eddig több mint 400.000.-Ft jött össze. A gyűjtés még folytatódik! Sajnos van miért…

 

Mogyorósi Gyöngyi

Művészeti tagozatvezető, Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

 

Milán számlaszáma: Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet,

57800071-10010921

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi kirándulás

29.
JÚN.

Igazgatói beszámoló elküldése fenntartónak

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

HANG SZÍN TÉR 2.0 - Alkotótábor

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE