TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Kézműves tábor ifjú művészek számára

2019. 07. 10. 08:09 | HÍREK

Az idei nyáron már a harmadik tábort szervezték meg a Seregélyesi Baptista Általános Iskolában és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Tizenöt éve már, hogy nyaranta tábort szerveznek a gyerekeknek Seregélyesen: a költségekre ügyelve többnyire az intézmény falain belülre szervezik a programokat. Az iskolában különös hangsúlyt fektetnek a művészeti oktatásra, ezért ezekben a napokban a tanulók az alkotás legkülönbözőbb formáival ismerkednek meg értő és gondoskodó pedagógusok útmutatásai alapján: tegnapi látogatásunk idején Mogyorósi Gyöngyi és Karkóné Lukácsy Marianna foglalkozott a gyerekekkel. Faragtak és festettek papírra, selyemre, kavicsra, de agyagoztak is a fiatalok, akik másnap elhagyták az alma matert és a székesfehérvári Városi Képtár-Deák Gyűjteményben szembesültek azzal, milyen csodákra képesek az „igazi”, nagy művészek.  A lányok és fiúk alkotásaiból pénteken nyílik majd kiállítás, de az érkező szülők nem csak a büszkeségtől dagadhatnak: lesz szeretetvendégség is.  

Az idei, sorrendben harmadik kézműves tábor nem az első ilyen rendezvény a seregélyesi suliban. Ha a szünidőt töltő diákok kiművészkedték magukat, átadják majd a terepet a földrajzosoknak, a túrázóknak és a tollaslabdázóknak: az intézmény ismert arról, hogy náluk a kötelezőnél sokkal komolyabban foglalkoznak e tevékenységekkel, tudással.

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi kirándulás

29.
JÚN.

Igazgatói beszámoló elküldése fenntartónak

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

HANG SZÍN TÉR 2.0 - Alkotótábor

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE