TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Közel hétszázan adtak hálát Tiszaszalkán az örömökért

2014. 12. 05. 10:23 | HÍREK

Tiszaszalka, Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz - Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke is részt vett az ünnepségen.


A Hétvezér Baptista Általános Iskola Óvoda és AMI tornatermében nagyszabású hálaadó rendezvényre került sor.

 

A közel hétszáz gyerek, pedagógusaik és szüleik együtt adtak hálát a Jóistennek a mindennapok apró örömeiért, a családért, az ételért, a hitért. Az iskola és telephelyeinek (Lónya, Tiszakerecseny, Újkenéz) tanulói színvonalas műsorral kedveskedtek a megjelenteknek, akik között köszönthettük Szenczy Sándort, a Baptista Szeretetszolgálat elnökét. Üde színfoltot jelentett a pedagógus énekkar fellépése. A műsor végén közös énekléssel tettük felejthetetlenné a napot – újságolta Bíró János 8/b osztályos tanuló.

 

Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálatot 1996-ban hozta létre. Az alapítvány ma hazánk ötödik legnagyobb humanitárius szervezete, amely a világ huszonöt országa mellett Magyarországon is milliárdos nagyságrendű munkát végez. Sándor és családja lakott és segített már Koszovóban, Vietnámban, Jordániában, Sri Lankán, Kambodzsában. Észak-Koreába, Csecsenföldre, Irakba és egyéb „forró” válságövezetekbe sokszor inkább egyedül utazik. Munkája során találkozott államok vezetőivel, köztük három amerikai elnökkel is, tartott imaórát a Pentagonban és a kambodzsai dzsungel közepén. Aktív médiaszereplő, kommunikátor és blogger, aki hitét, életét, élményeit örömmel osztja meg igehirdetésekben, személyes beszélgetésekben is.

 

forrás: szon.hu


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE