TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2023 Budapest

2022. 11. 02. 10:22 | HÍREK


2023. március 8-án, a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ifjúsági Robot Kupa Budapest elnevezésű robotika verseny. A verseny házigazdája a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium lesz.  

A megmérettetés a 17 éves múltra visszatekintő Magyar Ifjúsági Robot Kupa Rescue kategóriáinak nemzeti minősítő versenye is egyben. A győztes csapatok kvalifikálhatják magukat a RoboCup Junior 2023 (Franciaország) világbajnokságra, és az European RoboCup Junior 2023 (Horvátország) Európa-bajnokságra.  

A junior korosztály tekintetében magas technológiai szintet képviselő verseny nagy jelentőségű a 20 évnél fiatalabb diákok tehetséggondozása, valamint a hazai robotika közösség építése szempontjából is. A Rescue robotok fejlesztése a jövőre 26 éves RoboCup világméretű kutatóprojekt egyik magas társadalmi jelentőségű területe. A robotok katasztrófa szimulációs helyzetekben autonóm módon mentenek áldozatokat.  

Az RCJ Rescue kategóriákban az elmúlt 10 évben a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata 6 világbajnoki, és 5 Európa-bajnoki dobogós helyezéssel képviselte Magyarországot.


Abán Csaba - robotika oktató
KERESÉS:
OK

Heti jó hír

""Ha azt állítjuk, hogy nincs bűnünk, saját magunkat vezetjük félre, és nincs meg bennünk az igazság. Ha megvalljuk bűneinket, akkor mivel jó és igazságos, megbocsátja bűneinket, és minden gonoszságtól megtisztít minket""
(1János 1,8-9)

CSATORNÁK

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Kimeneti mérések lezárásához kapcsolódó adatok megküldésének határideje a Hivatal részére

30.
NOV.

Bemeneti mérések ideje (szövegértés-matematika-természettudomány-nyelvek)

30.
NOV.

Kimeneti mérés adatainak megküldése

30.
NOV.

11. évfolyam kimeneti mérés adatszolgáltatás

30.
NOV.

Tanfelügyeleti ellenőrzés teendőinek megszervezése, rögzítése - OH honlap. Dokumentum feltöltés: Ped.prog., Szmsz, Házirend.

30.
NOV.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE