TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Nagyszerű sikereket értek el a seregélyesi diákok a tollaslabda diákolimpián!

2023. 06. 22. 15:50 | HÍREK

Újabb érmekkel gyarapodott a diákolimpiai éremtáblázatunk! A 2022/23-as tanévben a tollaslabda egyéni szám mellett ismét rendeztek csapatversenyt és a párosok számára is megnyílt a lehetőség az éremszerzésre.

A Kiskunfélegyházán megrendezett egyéni versenyen idén iskolánkból csak a II. korcsoportos Pinke Dénesnek sikerült dobogóra állnia. Ezüstérmet szerzett az „A” kategóriában. Ezt követte a csapatverseny, melyet Cegléden bonyolítottak le. A csapattagoknak ugyanabban az iskolában kellett tanulniuk. Iskolánkat az Alföldi Anna, Gyenge Laura, Palló Kata, Kovács Dávid, Sárfi Adelmár és Vámosi Gergő alkotta csapat képviselte. Nem is akárhogyan, mert minden ellenfelünkkel szemben győztünk, s így a csapat aranyéremmel térhetett haza.

Az ugyancsak Cegléden megrendezett párosversenyen folytatódott az éremgyűjtés. Előbb a vegyespárosunk: Pinke Anna és Vámosi Gergő lett veretlenül első. Majd az első számú lány párosunk: Gyenge Laura és Pinke Anna magabiztosan nyerte minden mérkőzését, s így veretlenül állhatott a dobogó legfelső fokára. A második lány párosunk: Alföldi Anna és Palló Kata alig maradt le a dobogóról. A negyedik helyen végzett. A fiú párosaink is nagyon igyekeztek. Végül is a Vámosi Gergő Kovács Dáviddal az oldalán a bronz meccset megnyerte, és így ők léphettek a dobogó 3. fokára.

Edzőjük: Karkóné Lukácsy Marianna

Mindegyiküknek  gratulálunk!

!

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Megemlékezés az Aradi-vértanúkról

06.
OKT.

Digitális országos mérések (6. évfolyam)

24.
OKT.

56-os megemlékezés: 9. évf. sírkert látogatás

26.
OKT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE