TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus Kisújszálláson

2023. 10. 19. 13:12 | HÍREK

2023 augusztusában harmadik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus. Ebben az évben a résztvevők száma már meghaladta a száz főt. Az ország több városából: Budapestről, Debrecenből, Paksról, Jászárokszállásról, Orosházáról, Törökszentmiklósról, Szolnokról érkeztek hozzánk a gyerekek és családjaik. Németországból is fogadtunk vonós növendékeket szüleikkel és felkészítő tanárukkal, Veronika Kimitivel együtt.

A hangszeres oktatás francia, olasz, német és magyar tanárok közreműködésével valósult meg. A helyszínt a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola, a Vigadó Kulturális Központ, valamint a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő biztosította. A tábor ideje alatt a színvonalas koncertek mellett, táncház és fürdőzés gazdagította a programot. A rendezvényeket a TV Kisúj és a művészeti iskola facebook oldalának köszönhetően nyomon követhették az érdeklődők.

Szeretnénk megköszönni a kisújszállási szülők példaértékű támogatását és segítségét! A táborban tanító pedagógusok és mestertanárok munkáját Kisújszállás Város Önkormányzata, a Pannon-Literatúra Kft., a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Dávid Műhely Kft., valamint a Gyógyír kézműves szappanok készítőjének jóvoltából ajándékokkal köszönhettük meg. A kisújszállási és jászárokszállási szülők, valamint Barabásné Forgács Edit, kenderesi polgármester asszony felajánlásának jóvoltálból záró rendezvényünkön vendégül láthattuk a fellépő gyerekeket.

Mindig különleges élmény egy zenei táborban részt venni, hiszen a szakmai fejlődés mellett rengeteg barátság és kapcsolat szövődik. A visszajelzések alapján a tábor résztvevői nagyon jól érezték magukat Kisújszálláson.

A Magyarországi Suzuki Egyesület megköszönte iskolánk, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola támogató segítségét a szervezésben és a tábor megvalósításában.

                                                                                                                              Kéki-Széplaki Edit

                                                                                                                                       igazgató

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE