TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Országos Diákolimpia döntőjében újra bajnok a pécsi Cserepka Iskola IV. korcsoportos fiú csapata

2023. 06. 05. 11:05 | HÍREK

Címvédőként érkeztünk Debrecenbe a Diákolimpia IV. korcsoportos kosárlabda döntőjére, és a díjátadón ismét büszkén vehettük át a bajnoki címért járó serleget.

2023. május 26-28. között Magyarország nyolc legjobb általános iskolás kosárlabdacsapata küzdött a diákolimpiai aranyéremért, amit vasárnap a Cserepka Iskola csapata hozott haza Pécsre.

Az első meccsnapon a bajai III. Béla Gimnázium csapatával játszottunk kissé nyúzottan és fáradtan a hatórányi utazás után, de 62-39-es győzelemmel megérkeztünk a Diákolimpia „felsőházába”, a döntőre. A második csoportmérkőzést a budapesti Kispesti Pannónia Általános Iskola válogatottjával vívtuk, ám itt sem volt kérdéses a végeredmény, ugyanis a 3. negyed végére leléptettük őket: 72-32-es pontszámmal. Az estét pihenéssel, közös vacsorával és esti városnézéssel töltöttük.

Szombaton két mérkőzés várt ránk, délelőtt még az utolsó csoportkört játszottuk a gödöllői Premontrei Iskolaközponttal, délután már a vasárnapi döntőért játszhattunk a házigazda debreceni csapattal. Előbbieket már az első félidő során magunk mögé utasítottuk szintén leléptetéssel és 53-11-es eredménnyel. A hazai pályán mozgó Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola kosarasaival való összecsapásunk során már tapintható volt a feszültség, a fiúk is érezték, hogy itt már komoly tétje van a meccsnek. Ettől függetlenül rendkívül higgadtan, okosan játszva és mindvégig uralva a játékidőt 86-59-es diadallal kvalifikáltuk magunkat a másnapi döntős pozíciókra.

Vasárnap leginkább már azzal töltöttük az időnk nagyrészét, hogy hangolódtunk a végső összecsapásra, de itt már látszott a cserepkás fiúkon, hogy nem fogják elengedni az eddigi sikereket, egy cél létezett csak számukra: a GYŐZELEM. A körmendi Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola lett az ellenfelünk. A bajnokként érkező csapatunk már az első két negyedben intenzív játékkal megalapozta a döntő irányvonalát és erőegyensúlyát. A zárónapon is taktikusan, jól menedzselve szerveztük az összjátékunkat, és megszereztük azt, amiért odamentünk: 72-50! Újra bajnokok lettünk! Megvédtük a bajnoki címünket! ÚJRA DIÁKOLIMPIAI BAJNOKCSAPAT A CSEREPKA IV. KORCSOPORTOS KOSÁRLABDA - "VÁLOGATOTTJA"!

Az „All Star” csapat tagja lett két játékosunk: Burony Bálint és Pavlik Benjamin, emellett a legeredményesebb testnevelőnek és felkészítőnek járó díjat is mi hozhattuk haza Pécsre.

A csapat tagjai: Burony Bálint, Csóti Zsombor, Fekete Ádám, Gojkovics Milán, Horváth Szabó Nándor, Karlóczy Ákos, Kulcsár Boldizsár Titusz, Kulcsár Sámuel, Marokházi Levente, Pavlík Benjamín, Winkler Bálint, Zöldi Zétény (Grassy Gergő, Puskás Dominik, Szalontai Máté)


HAJRÁ, CSEREPKA!

Cserepka Iskola

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Év végi zárás a 9-12.évfolyamokon

18.
JÚN.

Év végi osztályozó értekezlet

18.
JÚN.

Tanévzáró osztálykeretben

18.
JÚN.

DÖK nap

18.
JÚN.

9-11. évfolyam osztályozó konferenciák

18.
JÚN.

Egészségnap (projektnap)

18.
JÚN.

Legfittebb Széchenyista verseny

18.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE