TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Sportok éjszakája 2023

2023. 10. 24. 11:27 | HÍREK

Október 19-20-án tartottuk iskolánkban a népszerű Sportok éjszakáját. Idén hatodik alkalommal rendeztük meg ezt az eseményt a gimnazista tanulóink és a tantestület számára, amelyet minden évben precíz szervezés és lázas készülődés előz meg.

A találkozónak évről évre két kiemelt célja van: az egyik a tizenkét órán át tartó folyamatos sporttevékenység, a másik az önfeledt kikapcsolódás, amelynek során nem tanár és diák, hanem sporttárs, illetve csapattárs szerepekben mérkőzünk meg egymással.
A legfontosabb szabály ezúttal is követte a tradíciót: este 19 órától reggel 7 óráig megszakítás nélkül zajlottak a sportversenyek. A korábbi évektől eltérően most minden középiskolás diákunk részese lehetett az éjszakai sporteseménynek. Aki nem versenyzőként, az szurkolóként élhette át az izgalmakat.  A versenyszámok jól szervezett menetrend szerint váltották egymást: kosárlabda, kézilabda, labdarúgás, röplabda és tollaslabda sportágakban mutatták meg tanulóink, hogy ki az ügyesebb, gyorsabb vagy éppen taktikusabb. Éjfél után sporttörténeti vetélkedő és vicces öltözködőverseny rázta fel a hangulatot.

A reggeli eredményhirdetéskor a győztesnek járó hatalmas vándorserleget az idei évben első alkalommal a 9. évfolyam érdemelte ki egy meglehetősen kiélezett verseny eredményeképpen. Az iskolavezetés és a tantestület aktív részvétele ez alkalommal is örömünkre szolgált.

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE