TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szalagavató bál a VIK Középiskolában

2015. 02. 16. 14:39 | HÍREK

A Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskolában és Szakiskolában január 30-án, pénteken került sor a szalagavató ünnepségre, a Rhema Konferencia Központban. A rendezvény 17 órakor kezdődött. Először - osztályfőnökeik vezetésével - felvonultak az osztályok, majd meghallgatták Nagy László igazgató úr nyitóbeszédét. Az igazgató úr nyitóbeszédében nem csupán igazgatóként, pedagógusként, volt osztályfőnökként, hanem szülőként is szólt a jelenlévőkhöz, kiemelten a tanulókhoz.

 

Utána Ardai Marcell 13.B osztályos tanuló búcsúzott a végzős osztályok nevében. Búcsúbeszédével és vidám régi történeteivel csalt mosolyt valamennyi résztvevő arcára. Ezt követően Oláh Dorottya 11.C/12.B osztályos tanuló néhány szívhez szóló mondattal búcsúztatta a végzősöket.

 

A szalagavató legünnepélyesebb része, a szalagtűzés következett ezután. Összesen 5 végzős osztályból közel 100 diák kapott szalagot. Búcsúztak szakközépiskolai osztályok végzős diákjai, szakács és fodrász tanulók is.  Rövid szünet után kezdődtek az osztálytáncok és osztályvideók. A műsort egy néptáncos produkció, valamint egy rock zenekar fellépése is színesítette. Jó volt látni a gyönyörű lányokat és elegáns fiúkat, akik mindent megtettek azért, hogy jól sikerüljön az este.

 

A Baptista Szeretetszolgálattól Majorosi Györgyné, Zsóka vett részt a rendezvényen.

 

És végül néhány végzős diák gondolata:

 

„Nagyon jól éreztük magunkat a szalagavatón. Igazán meghitt, ünnepélyes napot éltünk át. Jól éreztük magunkat a táncaink közben, de tetszett a többi osztály előadása is. A keringők voltak a legszebbek. Ez volt a legnagyobb élmény. Minden diák szorgosan készült, ennek láthattuk is az eredményét. Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a napot, maradandó élmény életünkben.”

 

Élő Nicolette

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi kirándulás

29.
JÚN.

Igazgatói beszámoló elküldése fenntartónak

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

HANG SZÍN TÉR 2.0 - Alkotótábor

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE