TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Szivárvány Szakképző Iskolánk kiépítette a műfüves sportpályát a Decathlon pályázatból

2021. 09. 02. 08:44 | HÍREK

"Iskolánk, a Szivárvány Baptista Szakképző Iskola. Technikum, Általános Iskola, Szakiskola és Gimnázium vezetősége mert egy nagyot álmodni, és az év elején pályázatot adott be a Decathlon által kiírt „Sportból a legtöbbet” pályázatra. A beadott pályamunka egy közel 180m2-es multi funkciós műfüves sportpálya (foci, röplabda, kézilabda, kosárlabda), mely 6méter magasan labdafogó hálóval van bekerítve. 2021. májusában kaptuk a hírt, hogy a pályázat maximális összegét elnyertük, mely : 6.350.000,-Ft. Ehhez az iskolánkat támogató Nagy - Szivárvány Alapítványunk 1.300.000,-Ft támogatást nyújtott.

Izgatottan vártuk a tanév és az azt követő táborok végét. Ezt követően indulhatott a munka. Forrón sütött a nap, ömlött az eső, vert a jég, süvített a szél, de a pálya ennek ellenére határidőre elkészült. A tanévnyitónkon Vida Csaba a Soroksári Decathlon Áruház Igazgatója ünnepélyes keretek között adta át a pálya kulcsát. Köszönjük a lehetőséget, a nagy fokú rugalmasságot, közvetlenséget az Áruház érintett vezetőinek. A tornaórák, és a délutáni sportszakkörök  megszervezésében nagy segítség számunkra a megépült létesítmény, melyet 365 tanulónk vehette birtokba."

Kisely Zsuzsanna - igazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szüreti mulattság / csládi egészségnap

29.
SZEPT.

Néptánc, Sport Manó fogl. tehetségműhelyek beindítása

29.
SZEPT.

Mihály-napi vásár az 1-4. évfolyamokon

29.
SZEPT.

Magyar Diáksport Napja

30.
SZEPT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE