TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tanévnyitó a BUBAKI-ban

2021. 09. 02. 09:02 | HÍREK

"A „Budapest” Baptista Gimnázium, Technikum és Sportiskola 2021.szeptember 1-jén megtartotta tanévnyitó ünnepségét, amelyet megtisztelt Dr. Hegedűs Csaba a Kozma István Birkózó Akadémia Nagykövete, Olimpiai Bajnok Dr. Hamar Pál A Testnevelési Egyetem oktatási rektor helyettese és a Magyar Honvédség képviselői, akikkel együttműködünk a Honvéd Kadét programban, valamint Szőke Alex olimpiai 5.helyezett birkózója, intézményünk volt tanulója.

Dr. Hegedűs Csaba beszédében kiemelte a Magyar birkózás utánpótlás nevelésében alap iskolaként vesz részt a BUBAKI, ehhez sok sikert, erőt, kitartást és együttműködést kívánt. Köszöntötte a diákokat és az iskola valamennyi dolgozóját, majd ezt követően az elmúlt nyári időszak kiemelkedő nemzetközi eredményeket elért tanulókat köszöntötte és Szőke Alexel együtt ajándékokat adott át.

Jaksa Tibor igazgató kiemelte, hogy iskolánkat két olimpikon képviselte Tokióban, Szőke Alex birkózó 5. helyezett és Vas Kata Blanka hegyikerékpár versenyszámban 4. helyezett. Azt gondolom, hogy iskolánk méltán lehet büszke kiemelkedő eredményeket elért sportoló tanulóira, hiszen az ország egyetlen olyan tiszta profilú sportiskola vagyunk, akinek hírnevét két olimpikon is öregbítette.

A nyári időszakban folyamatos karbantartás és felkészülés folyt az új tanév megkezdéséhez. Ehhez hozzájárultak az intézmény tanulói és dolgozói."

Jaksa Tibor - igazgató

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Szüreti mulattság / csládi egészségnap

29.
SZEPT.

Néptánc, Sport Manó fogl. tehetségműhelyek beindítása

29.
SZEPT.

Mihály-napi vásár az 1-4. évfolyamokon

29.
SZEPT.

Magyar Diáksport Napja

30.
SZEPT.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE