TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Tehetségtavasz

2017. 03. 31. 13:07 | HÍREK

Az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola március 23-án rendezte meg az Újpesti Baptista Gyülekezet imaházában a „Tehetségtavasz” konferenciát, melynek fókuszában – különböző megközelítésekben – a tehetség témaköre állt. 

A konferenciát Ribáné Horváth Enikő igazgató asszony nyitotta meg, majd a résztvevőket Mészáros Kornél baptista lelkész, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára köszöntötte.

A program szervezésében az intézménnyel együttműködött a Baptista Tehetségsegítő Tanács, Oros Róza vezetésével. A konferencián a Baptista Pedagógiai Intézet oktatási vezetői közül többen képviseltették magukat: Szabó Csaba igazgató, dr. Majorosi Györgyné, Szász Veronika, Galambosné Halbauer Judit. A baptista oktatási intézményekből több mint 40, a tehetség-azonosításban, fejlesztésben, gondozásban kiemelt szerepet játszó kolléga vett részt.

A konferencia délelőtti előadásai különböző megközelítésekkel, sajátos szempontok alapján járták körbe a „tehetség-témát”: 

1.         Szarka-Bögös Réka (Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola): A Z generáció pedagógiai kihívásai.

2.         Kovács Mónika (Kovács Pál Baptista Gimnázium): Esélyből lehetőség – tehetségtámogatás, mint szemléletmód.

3.         Herczegh Tímea iskolapszichológus: Holisztikus szemlélet a tehetséggondozásban.

4.         Rajna András, a Sport Navigátor Program vezetője: Testnevelés és tehetséggondozás – a multisport szemlélet jelentősége a XXI. században.

5.         Hornyák Balázs (Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola): Intézményi hálózatok a tehetséggondozásban.

Az ebédszünet után a résztvevők műhelymunka keretében gyűjtötték össze tapasztalataikat, majd osztották meg a kollégákkal élményeiket, benyomásaikat, „mit visznek haza” a konferenciáról címmel. A nap zárásaként Makovínyi Tibor, az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola művésztanára „Táncra perdülünk” kreatív programjával tánctanulásra és közös mozgásra hívta a résztvevőket.

 


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE