TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Törökszentmiklósi tehetségek

2017. 05. 12. 10:16 | HÍREK

A Baptista Szeretetszolgálat EJSZ törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolája az Új Nemzedék Központ pályázatán öt évre elnyerte a Minősített Tehetség Műhely címet. 

Ezt a pályázatot az EFOP 3.2.1-15-2016-00001 „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt keretében írták ki. Ősz óta, több fordulóban kellett megmérettetni az intézménynek a tehetséggondozó tevékenységét. Minősítési eljárásrendben rögzített, szigorú szempontrendszer elvárásainak való megfelelést vizsgáltak az eljárás során.

Mit takar a Minősített Tehetséggondozó Műhely (MTM) cím?

A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek olyan egyenletes területi lefedettséget biztosító, egységes szempontok alapján kiválasztott tehetséggondozó mintaintézmények, amelyek egyszerre végeznek a kiemelten tehetséges gyermekekre-tanulókra, valamint az érintett pedagógusokra, szakemberekre irányuló, önfejlesztést célzó minőségbiztosítási tevékenységeket. A Minősített Tehetséggondozó Műhely névvel jelölt új tehetséggondozó mintaintézményi szerepkör betöltése minősítési eljárás révén valósul meg. A cím elnyerésére azon, a tehetséggondozás terén hagyományokkal, dokumentálható eredményekkel rendelkező nevelési-oktatási intézmények pályázhatnak, amelyek tehetséggondozó tevékenysége nagy múltra tekint vissza, és intézményi szinten is elkötelezettek a tehetséggondozás mellett. Az MTM-hálózat kialakításának célja, hogy minden tehetséges tanuló az igényeinek, képességeinek legmegfelelőbb fejlesztésben részesüljön, továbbá, hogy az intézmény meghatározott földrajzi környezetében elhelyezkedő nevelési-oktatási intézmények számára intézményközi szakmai tanácsadást, konzultációs lehetőséget biztosítson. A célok elérése érdekében az Új Nemzedék Központ a címbirtokos intézményeket célzott pedagógus-továbbképzésekkel, mentortámogatással, szakmai rendezvények megvalósításával, tárgyi eszközök és szakmai konzultációs lehetőségek biztosításával, valamint az intézmények szakmai együttműködésének támogatásával segíti.

A hét régióban 38 ilyen MTM-et választottak ki, közöttük van a mi iskolánk is. Gratulálunk az intézmény vezetésének, a tehetséggondozást végző pedagógusoknak, valamint az intézmény valamennyi dolgozójának! Nagyon büszkék vagyunk rájuk! További sok sikert és eredményes munkát kívánunk!

A Baptista Tehetség Tanács nevében:

Oros Róza
köznevelési szakértő


ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi értekezlet (Alakuló értekezlet)

19.
AUG.

Javítóvizsgák

21.
AUG.

Munkaközösségek alakuló értekezlete

21.
AUG.

Javító,- pótló-, és osztályozóvizsgák

22.
AUG.

Tanárok első munkanapja

22.
AUG.

Nevelési év záró-nyitó értekezlet

22.
AUG.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE