TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Zöldligetes sikerek a sakk diákolimpia országos döntőjében!

2023. 04. 19. 11:54 | HÍREK

Közvetlenül húsvét előtt, nagypénteken és szombaton került lebonyolításra az ÉLŐ pontszámmal rendelkező, azaz versenyző kategóriás gyerekek diákolimpiájának országos fordulója Tápiószentmártonon. A versenyen való indulásra idén három zöldligetes fiú harcolta ki a jogot, Kerekes László a IV. korcsoportban, Bodrogi Bendegúz és Dubis Szabolcs pedig az V. korcsoportban mérkőzött meg az ország legjobbjaival. Laci stabil versenyzéssel 4,5 pontot gyűjtve a 17. helyen a középmezőnyben végzett. Az eggyel idősebbek kategóriájában, Bendegúz ismét bizonyította tehetségét és rutinját. A dobogóról ugyan fél ponttal sajnos lemaradt, 6 pontot megszerezve az ötödik helyen zárt, ami remek teljesítmény. Szabolcs is szépen megállta a helyét, 3 pontot megszerezve a 33. helyen végzett.

Egy héttel később a kisebbek döntőjét rendezték meg Szolnokon. Iskolánkat idén a II. korcsoportban Kecskeméti Ákos az I. korcsoportban pedig Tári Árpád képviselte. Ákos idén fiatalnak számít ebben a mezőnyben, stabil versenyzéssel derekasan helyt állt 4 pontot megszerezve 31. helyen végzett az 56 fős mezőnyben.

Árpi a tavalyi évhez hasonlóan idén is az I. korcsoportban versenyzett. Határozott kezdés után három győzelmet bezsebelve az élbolyban találta magát. Délutánra sajnos nem tudta átmenteni a remek formát, így kisebb hullámvölgy következett két vereség formájában. A rossz sorozat azonban nem tarthatott sokáig, ezután Árpi már nem hibázott. Hátralévő négy mérkőzését magabiztosan nyerte meg, a menetelés eredménye pedig nem más, mint az országos dobogó harmadik foka!

Gratulálunk minden résztvevőnek és további sikereket kívánunk!

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Osztályozóvizsgák 9-11.évfolyamokon

01.
JÚN.

Belső vizsga 9/kny évfolyam

01.
JÚN.

Szülői értekezlet 3.

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Felvételi jogorvoslat vége

01.
JÚN.

Nagycsoportosok búcsúztatása

01.
JÚN.

Osztálykirándulások

01.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE