TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Zöldligetes sikerek a sakk diákolimpia országos döntőjében!

2023. 04. 19. 11:54 | HÍREK

Közvetlenül húsvét előtt, nagypénteken és szombaton került lebonyolításra az ÉLŐ pontszámmal rendelkező, azaz versenyző kategóriás gyerekek diákolimpiájának országos fordulója Tápiószentmártonon. A versenyen való indulásra idén három zöldligetes fiú harcolta ki a jogot, Kerekes László a IV. korcsoportban, Bodrogi Bendegúz és Dubis Szabolcs pedig az V. korcsoportban mérkőzött meg az ország legjobbjaival. Laci stabil versenyzéssel 4,5 pontot gyűjtve a 17. helyen a középmezőnyben végzett. Az eggyel idősebbek kategóriájában, Bendegúz ismét bizonyította tehetségét és rutinját. A dobogóról ugyan fél ponttal sajnos lemaradt, 6 pontot megszerezve az ötödik helyen zárt, ami remek teljesítmény. Szabolcs is szépen megállta a helyét, 3 pontot megszerezve a 33. helyen végzett.

Egy héttel később a kisebbek döntőjét rendezték meg Szolnokon. Iskolánkat idén a II. korcsoportban Kecskeméti Ákos az I. korcsoportban pedig Tári Árpád képviselte. Ákos idén fiatalnak számít ebben a mezőnyben, stabil versenyzéssel derekasan helyt állt 4 pontot megszerezve 31. helyen végzett az 56 fős mezőnyben.

Árpi a tavalyi évhez hasonlóan idén is az I. korcsoportban versenyzett. Határozott kezdés után három győzelmet bezsebelve az élbolyban találta magát. Délutánra sajnos nem tudta átmenteni a remek formát, így kisebb hullámvölgy következett két vereség formájában. A rossz sorozat azonban nem tarthatott sokáig, ezután Árpi már nem hibázott. Hátralévő négy mérkőzését magabiztosan nyerte meg, a menetelés eredménye pedig nem más, mint az országos dobogó harmadik foka!

Gratulálunk minden résztvevőnek és további sikereket kívánunk!

 

Szenczy
Sándor

"Lépj ki a csónakból!"


szenczy.hu
ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Egyeztetett felvételi jegyzék.

26.
ÁPR.

Bejárható Magyarország 7-8. évfolyam

26.
ÁPR.

Kerékpártúra Petőfi Óvoda

26.
ÁPR.

Művészetoktatás napja

26.
ÁPR.

Baptista és Rétközi Iskolák Országos Kamara Néptáncversenye

26.
ÁPR.

Hivatal kialakítja a felvételi végeredményét, megküldi a középiskolának

26.
ÁPR.

Országos matematika verseny döntője

26.
ÁPR.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1143 Budapest, Hungária krt. 69.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2023 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE