TÖBB MINT ISKOLA!
Bejelentkezés
?
BELÉPÉS

Hálaadás a PannonhalmiBéla Baptista Általános Iskola

2014. 12. 04. 14:19 | HÍREK

Ha néha elfeledkeznénk a körülöttünk lévő csodás világról, emlékeztetnek rá a gyermekeink, felnyitják a szemünket: mindig van miért hálásnak lennünk. Íme, egy rövid beszámoló, amit pontosan ezért is érdemes elolvasnunk:

 

November 25-én ünnepeltük meg a hálaadást a tanulókkal és az iskola pedagógusaival, az intézményben első alkalommal.
A hálaadó ünnepélyre készültek a gyerekek dalokkal, tánccal és hálaadási virágokkal. Közelebbről megismerkedhettek az iskola tanulói a hálaadás történetével és az ehhez kapcsolódó hagyományokkal. Az ünnepség folytatásaként a felsős énekkar előadta az „Isten nevét dicsérem” című dalt, miközben gitáron kísérte őket az iskola néhány tanulója. 


Minden tanuló egy-egy kartonból készült hálaadási virágszirommal érkezett az ünnepélyre. A gyermekek a virágszirmokra írták rá, hogy ők miért mondanak hálát, mi az, amiért hálásak. Nem csupán ők gondolkodtak el azon, hogy mi mindenért mondhatnak köszönetet, hanem az osztályfőnökök is kiemelték, hogy egy-egy gyermeket miért szerethetünk. 
Egy tanuló megköszönte, hogy egészséges kishúga született és kaphatott egy testvért. Több tanuló is elmondta: „Hálás vagyok, hogy az iskola tanulója lehetek, és itt tanulhatok!” Ezt a mondatot hallani az iskola pedagógusainak és vezetőinek egy rendkívül megható, örömteli pillanat volt. Az ünnepélyen nagyon sok értékes és fontos dolgot emeltek ki a tanulók. A családunkért, barátainkért és környezetünkért is hálásak lehetünk. A diákok megköszönték az osztályfőnökök munkáját és szeretetét is, amellyel körülveszik őket. 
Az ünnepség végén az énekkar elénekelte a „Pulykadal”-t. Vidám tánckoreográfiával tettek koronát a hálaadási ünnepély végére. 
Bízunk abban, hogy a gyermekek szívében felébresztettük a hálát Isten felé, az emberek felé és mindenért, amiért hálásak lehetünk.

 

 

ESEMÉNYNAPTÁR
KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Tantestületi kirándulás

29.
JÚN.

Igazgatói beszámoló elküldése fenntartónak

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

HANG SZÍN TÉR 2.0 - Alkotótábor

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.

Tanévzáró értekezlet

30.
JÚN.
ESEMÉNYNAPTÁR
Az alábbi naptárban tudja kiválasztani egy adott naphoz tartozó eseményt. A hónapok között a nyilak segítségével tud lépkedni.
ÖSSZES ESEMÉNY

INTÉZMÉNYEINK

ELÉRHETŐSÉGEK

BAPTISTA NEVELÉS - OKTATÁS

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

Telefon: +36 1 381 0537
Fax: +36 1 381 0536

E-mail: fenntarto kukac baptistaoktatas pont hu

Web: www.baptistaoktatas.hu

© 2020 BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT   |   ADATVÉDELEM
DESIGN és FEJLESZTÉS: RELATIVE